Testimonial

Testimonial

AH Leong, Pulau Pinang,
Dulu, huh sungguh banyak anai-anai dalam rumah saya. Habis kotak-kotak, kertas, kain dimakan anai-anai. Bermacam-macam dah saya cuba iaitu vakum dan racun anai-anai jenis cecair yang biasa digunakan. Tak berkesan malah berbau kuat. Sehinggalah saya jumpa ubat anai-anai ini di internet. Selepas tiga hari didapati semua anai-anai hilang sampai sekarang pun masih tiada. Saya guna ubat anai-anai ini lapan bulan lepas. Lebih kurang saya gunakan dekat dua tiub ubat anai anai ini. Sungguh mudah kerana anai-anai bawa balik ubat ini ke sarang mereka. Memang dah lama saya cari ubat anai-anai begini yang anai-anai suka makan dan bawa balik ke sarang. Sekarang tida lagi masalah anai-anai. Saya juga rekemenkan ubat anai-anai ini kepada kawan-kawan dan saudara mara saya.


Mazlan Che Mat, Pulau Pinang.
Dulu Bilik air rumah saya terdapat anai anai. Pintu bilik air rumah saya rosak diserang anai anai. Sebelum saya kenal ubat anai-anai ni, saya siram anai-anai dengan air panas. Tapi selepas dua minggu, ia muncul kembali. Bila saya cuba ubat anai-anai(umpan anai-anai)ini dua bulan lepas selepas tiga hari ia terus tiada sampai sekarang. Sungguh mudah.

Aminah Ali, Perak.
Umpan anai anai ini memang berkesan dan murah. Saya tak perlu habis beratus ringgit untuk upah pakar anai-anai bagi menyelesaikan masalah yang dihadapi di rumah saya. Dengan umpan anai-anai ini saya dapat melakukannya sendiri. Jimat, senang, sungguh berkesan, tak berbau, selamat dan bersih. Saya sudah pakainya 7 bulan lalu, sampai sekarang anai-anai tak muncul lagi. Terima kasih kepada website www.anai-anai.atabox.com kerana memperkenalkan umpan anai-anai yang sungguh berkesan ini.

Abdul Rauf, Johor.
Saya menjaga tiga rumah sewa kepunyaan ibu saya. Ketiga-tiga rumah tersebut adalah jenis rumah kampung diperbuat daripada kayu semuanya. Ketiga-tiga rumah ini telah teruk diserang anai-anai. Sebelum ini saya menggunakan semburan racun anai-anai yang biasa(berbau kuat). Lepas sembur anai-anai mati. Tetapi selepas 2,3 bulan ia datang menyerang balik. Pening kepala saya dibuatnya. Jadi, apa yang boleh saya buat ialah setiap 2,3 bulan saya akan sembur racun anai-anai yang biasa ini. Sehinggalah suatu hari seorang rakan saya memberitahu tentang umpan anai-anai yang boleh didapti di website ini. Saya order 8 tiub. Saya mencubanya setahun yang lalu, sampai sekarang anai-anai tak muncul lagi. Tidak perlulah saya berpenat macam dahulu, setiap 2,3 tiga bulan kena sembur racun anai-anai. sekarang saya syorkan umpan anai-anai ini untuk rakan-rakan saya yang mempunyai masalah anai-anai.

Aishah, Selangor.
Saya tinggal di rumah teres di Kepong. Anai-anai menyerang syiling rumah saya. Saya telah mengupah orang datang buat drilling. Walaupun telah menghabiskan wang beratus ringgit untuk buat drilling masalah anai-anai tidak juga selesai. Saya menghubungi En Law, memberitahu masalah yang saya hadapi. Encik Law mengesyorkan 3 tiub umpan anai-anai. Selepas saya cuba umpan anai-anai tersebut lebih setahun yang lalu, sampai sekarang anai-anai tiada lagi. Saya juga puas hati dengan cara penghantaran yang pantas. Apabila saya membuat tempahan, umpan anai-anai tiba keesokan harinya. Harap kompeni-kompeni online yang lain boleh ikut contoh cara penghantaran www.anai-anai.atabox.com ini.

Saiful, Shah Alam.
Saya sebelum ni amat risau bila mendengar bunyi tik tik. Bunyi tik tik itu menunjukkan kehadiran anai-anai. Habis kerusi, kotak dan almari rumah saya diserang anai-anai. setelah disyorkan oleh seorang kawan, saya menggunakan umpan anai-anai ini. Setelah letak umpan anai-anai dalam dua hari masih terdapat bunyi tik tik tersebut. Masuk hari ketiga bunyi tersebut tiada lagi. Bila saya periksa, saya dapati semua anai-anai telah tiada. Masuk hari ini (26 November 2009) dah setahun dua bulan anai-anai tak muncul lagi di rumah saya.

Yusoff, Sabah.
Dulu, huh banyak sungguh anai-anai dalam rumah saya, pintu dapur, bingkai pintu, bingkai tingkap, rak buku dan buku rosak teruk. Dah banyak cara saya cuba untuk menghapus anai-anai ini tapi berkesan untuk sebulan dua sahaja. Lepas tu anai-anai datang menyerang lagi. Tapi setelah mencuba umpan anai-anai ini sebanyak empat tiub, anai-anai terus lenyap. Setelah mencuba umpan anai-anai ini, hingga sekarang dah masuk dua tahun lebih rumah saya bebas dari anai-anai. Saya juga ada perkenal kat kawan-kawan saya juga.

Aziz, Seremban, Negeri Sembilan.
Saya dah guna ubat anai-anai kat rumah. Lepas 3 hari dah tak nampak lagi anai-anai. Bila pecah laluan anai-anai, seekor pun tak nampak lagi. Terima kasih. (dari sms)

MOHAMED EDHAM, Johor.
Umpan anai-anai ini memang berkesan..ni saya beli untuk kawan saya pula.(dari sms)

Ezani, Kelantan.
Sebelum ini saya pernah pakai umpan anai-anai dalam tiub jenis lain tapi kurang berkesan. Kemudian saya cuba umpan anai-anai dalam tiub dari website atabox ini, selespas 3 hari semua anai-anai terhapus. Sehingga sekarang sudah 3 tahun lebih anai-anai masih tiada lagi.

Klik sini untuk mendapatkan umpan anai-anai ini.

Awas : Hati-hati dengan produk lain yang tidak berkualiti.
Awas : Terdapat website lain yang mencedok(copy) bulat-bulat perkataan dan ayat dari website ini !